Overtuigende all-in websites

nieuwste techniek, custom design en content voor branding of conversie

Less is more

Weg met de wirwar: less is more

Het design principe is: toon alleen wat nodig is. Dat maakt het voor de gebruiker makkelijker om het product te gebruiken.

We bieden eenvoud

Eenvoud in wat je ziet

Op de webpagina's zie je alleen wat nodig is; alle afleiding weggefilterd zodat de kernboodschap snel en makkelijk gelezen en door de lezer verwerkt kan worden. Hierdoor wordt de propositie, de boodschap en het gevoel veel krachtiger. Alles in dienst om zo helder mogelijk te zijn.

Eenvoud in gebruik

De gebruiker die de inhoud van de website makkelijk kan aanpassen. Per gebruiker een eigen dashboard waarin je alleen te zien krijgt wat je nodig hebt. Een nieuw artikel plaatsen gaat zo veel sneller en makkelijker; je kunt geen 'fouten' maken waardoor de website onbruikbaar wordt.

Je kunt ook direct zien wat je doet: de tekst en foto's die je plaats 'aan de achterkant' zie je direct op je beeldscherm verschijnen zoals 'op de voorkant'.

Eenvoud in het proces

We dealen met de complexiteit: van complex naar een eenvoudige kant en klare oplevering.

We maken het voor onszelf zeker niet eenvoudig. En dat maakt het elke website weer een mooie uitdaging! Het zoeken naar de beste oplossing is voor elke website maatwerk. Van alle facoren wordt het optimale benut:

  1. vele mogelijkheden met het design - eigenlijk kan alles door de webdesigner gemaakt worden. Je zit niet vast aan standaard 14-in-een-dozijn-templates
  2. De frontender moet de designtemplates de interactie pixel perfect met de nieuwse technieken werkend in elke webbrowser, tablet en mobile opleveren.
  3. De back-ender koppelt het Craft CMS systeem aan de templates
  4. De SEO specialist richt de website in
  5. Content wordt in de website gezet; alle pagina's zijn dan gevuld
  6. De site wordt werkend live gezet

Als klant hoef je niets te doen, alles is voor elkaar en compleet opgeleverd.

Invloed

Met onze werkwijze kun je altijd invoed uitoefenen op het gehele proces. We houden klanten continu op de hoogte, bij elke stap in het proces. Daardoor kun je als klant je input op elk moment geven en wij kunnen nog beter iets opleveren waar je echt blij van wordt.

Laat via sociale media en vakbladen zien dat je een echte expert bent


Alles voor een overtuigende website: