Overtuigende all-in websites

nieuwste techniek, custom design en content voor branding of conversie

Hackbestendig

Schone flexibele code én hoge veiligheid

Bij een website zie je niet hoe de code en opbouw 'onder de motorkap' in elkaar zit. En dat is soms maar goed ook! Toch is dit aspect niet meer te negeren: 

  • De AVG/GDPR eist dat email en naam van website bezoekers voldoet aan de technische veiligheid
  • Het is niet acceptabel om offline te zijn: je wordt direct door Google gestraft
  • Het technische systeem dat we gebruiken is vanuit de basis al superveilig tegen hacken: secure by design. Anders dan bij Wordpress waar je vele technische maatregelen nemen tegen het hacken, dus allemaal onnodig extra werk.

Nieuwste technologie

Onze front-end developer (de persoon die het zichtbare deel van de website maakt) is een doorgewinterde expert die precies weet welke nieuwste technologie gebruikt moet worden. Ook qua veiligheid.  

De "achterkant" is met Craft CMS gemaakt en opgebouwd door onze ervaren back-end developer die het systeem al vanaf 2012 inzet en bijdraagt in de community. Het is een modern secure-by-design systeem om je inhoud makkelijk aan te passen. Over veiligheid van het CMS, lees hier de reactie van een van de founders van het CMS:

> Link naar craftcms.stackexchange.com

Strakke code is ook veiliger

De front-end developer staat bekend om zijn 'supper strakke code". Om die code zo eenvoudig mogelijk te houden, gebruiken we geen grote frameworks; dat maakt het coderen veel te ingewikkeld en de laadtijd van de website onnodig lang. 
Met nieuwe technologie is het mogelijk een veel eenvoudiger set-up te realiseren, dus geen Wordpress spagettie waar je door de bomen het bos niet meer ziet en vele oudere technieken die onnodige risico's veroorzaken.

Eigen ontwerp, helemaal afgestemd op branding of conversie


Alles voor een overtuigende website: