Overtuigende all-in websites

nieuwste techniek, custom design en content voor branding of conversie

Content first

Content first: zelf makkelijk inhoud aanpassen

Bij de Wordpress blog website wordt techniek op techniek op techniek geplaatst. En de inhoud wordt er ook nog eens doorheen gemixed. 

Wanneer je een nieuws- of een andere pagina wilt toevoegen, moet je na het inloggen op het website-onderhoud gedeelte - het 'dashboard' - eerst door een berg aan technische informatie heen zoeken voordat je begrijpt waar je je nieuwe content kunt plaatsen. Een grote kans op fouten.

Craft CMS met aangepast dashboards

De websites die we opleveren hebben een zeer modern Craft CMS (content management systeem) dat uitermate gebruikersvriendelijk is. Als je iets aan de inhoud wilt aanpassen, krijg je met je eigen login alleen te zien wat je nodig hebt voor die aanpassingen.
Dus geen technische wirwar zoals bij Wordpress, je ziet alleen de content. Je hoeft niet eerst een cursus of handleiding van vele pagina's te bestuderen om iets aan je website te updaten. Gewoon gelijk doen wat je wit doen; inhoud aanpassen.

Techniek onzichtbaar

Aanpassingen aan de techniek en design van de website zijn voor ons relatief eenvoudig door te voeren omdat de code goed gescheiden is van de inhoud. Als gebruiker van het CMS zie je niets van de techniek.

In de basis van het technische systeem zitten al veel elementen ingebakken en kunnen makkelijk geactiveerd worden. Dus erg flexibel zonder vele onveilige plugins zoals bij  Wordpress; het door-ontwikkelen van de website is daardoor veel makkelijker en geeft meer vrijheid dan bij Wordpress.

Makkelijk een complete website mét je content


Alles voor een overtuigende website: